Mıhlama (Karadeniz’in İncisi)

Beykozlu

New member
Mıhlama (Karadeniz’in İncisi) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 kaşık mısır unu
  • 1.5 su bardağı su
  • Karadeniz kaşarı (Çeçil peyniri) ikiside olur mıhlama peyniri olarak satılıyor
Mıhlama (Karadeniz’in İncisi) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. 2 yemek kaşığı tereyağı tavaya alınır.
  2. 2 yemek kaşığı mısır unu ekleyin ve kavurun.
  3. Akabinde 1,5 su bardağı suyu ek edin.
  4. Yoğunlaşan karışıma çokça peynir ekleyin.
  5. Kısık ateşte eriyinceye kadar karıştırın. Afiyet olsun.
Mıhlama (Karadeniz’in İncisi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Okumaya devam et...